• Check

   Snelle levering

   Levertijd van 8 weken
  • Check

   Flexible maatvoering

   Verschillende maten mogelijk
  • Check

   Enkel/Dubbel/Rij

   Eenvoudig uit te breiden
  • Check

   Exclusief

   Exclusieve afwerking mogelijk
 • Luxe Garage

  Maatwerk garage

  Volledig naar wens gemaakt

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een garage of berging volledig naar uw eigen wensen te laten ontwerpen. Informeer hier naar onze mogelijkheden.

standaard_prefab_garage
 

Enkele garages

Enkele garages van sneleengarage.nl dienen niet alleen om uw auto te beschermen, maar passen zich ook harmonisch aan de architectonische omgeving aan. Hierbij hangt het volledig van uw eigen smaak en ideeën af met welke details uw enkele garage wordt afgewerkt. Kies uit de talrijke mogelijkheden de elementen uit die een groot effect opleveren en uw leven een stukje mooier maken.

dubbele_prefab_garage
 

Dubbele garages

Ook aan een tweede auto is gedacht! Een praktische oplossing is hier de dubbele garage van sneleengarage.nl. Deze kan natuurlijk ook als hobby-, werk- of opslagruimte worden gebruikt. Voor meergezinswoningen en grote wooncomplexen zijn de rijengarages, die als een ruimtebesparend garageterrein kunnen worden aangelegd, een optimale aanvulling.

grote_prefab_garage
 

Grote garages

Of het nu voor het onderbrengen van bijzonder grote voertuigen of voor het gebruik als werk- of opslagruimte is: sneleengarage.nl heeft zich met de productie van grote garages aan de moderne behoeften aangepast.

Prefab Garages

Prefab-garages van sneleengarage.nl zijn door de tientallen jaren ervaring technisch geperfectioneerd, duizenden malen beproefd én in alle details doordacht.

Door het veelzijdige aanbod aan afmetingen, kleuren en uitvoeringen, zijn bijna al uw persoonlijke wensen mogelijk. Onze prefab-garages worden sleutelklaar met een gesloten bodem afgeleverd en worden snel en probleemloos geplaatst op een betonnen fundering.

De garages kunnen direct in gebruik genomen worden en bieden uw auto of andere kostbare eigendommen een effectieve bescherming tegen diefstal, beschadiging, zon en vorst.

Plaatsen Garage

Prefab-garages van sneleengarage.nl worden op professionele wijze en tegen een concurrerend tarief bij u geplaatst.

In samenwerking met Bouwbedrijf Dahlhaus zorgen wij ervoor dat uw garage op een met zorg berekende en geplaatste fundering wordt geplaatst en aan uw wensen aangepast wordt. Zelfs een uitbouw behoort tot de mogelijkheden!

Hieronder vindt u meer informatie en een foto-impressie over het plaatsen van een prefab betongarage.

Plaatsing

Contactgegevens

Sneleengarage.nl

Nijverheidsweg 20
7081 AE, Gendringen
Tel. 0315-681655
email: info@dahlhaus.nl

KvK nummer 09017811
BTW nr. NL807183994B01

Dahlhaus Bouw

Sneleengarage.nl is een initiatief van Dahlhaus Bouw B.V.

Technisch geperfectioneerde garages voor de laagste prijs.

 

Dahlhaus Bouw

U vindt ons hier